درباره ما
باسمه تعالي
انقلابي كه در طي دهه اخير در عرصه ي ارتباطات پديد آمده، بيشك به ريشه تعاملات بشري چنگ انداخته است. ساز و كار ارتباط و نقشي كه در زندگي و رشد بشر داشته است آنچنان با سرعتي باور نكردني متحول شده كه اغلب پارامترهاي اجتماعي را به حالتي ناپايدار برده است. امروزه ديگر نميتوان به آساني آينده دنياي مجازي را پيش بيني كرد. كسي نميداند 10 سال ديگر در عالم سايبر در چه وضعيتي خواهيم بود؟! چگونه خواهيم نوشت؟! چگونه ارتباط برقرار خواهيم كرد و دهها پرسش ديگر!
در اين ميانه، «وبلاگ» ابتكاري بود كه در بستر اينترنت، به طور طبيعي ظهور كرد. ابزاري سبكتر وسادهتر از وبسايت. وبسايت رسانهاي است كه همه كاربران اينترنت توانايي ايجاد و مديريت آن را ندارند، در حاليكه وبلاگ نه تنها عموميتر از وبسايت كه پركاربردتر و فراگيرتر از پست الكترونيك است، چرا كه امكان برقراري ارتباطات و تعاملات چندسويه را فراهم مينمايد.
ويژگيهاي خاص كشور ما، از جمله تركيب و بافت جمعيتي آن خصوصاً از لحاظ سنّي، سبب بروز شرايط خاص اجتماعي، سياسي و فرهنگي شده است. در چند سال اخير، اين شرايط همراه با بسياري عوامل ديگر دست به دست هم داد تا كشور ما را به يكي از ركورددارهاي وبلاگنويسي در سطح جهان تبديل كند.
پارسيبلاگ، در شرايطي وارد عرصه ي خدمات وبلاگنويسي شد كه به نظر ميرسيد سرويسها و نرمافزارهاي موجود براي اين منظور، از نظر فني، جاي پيشرفت بسياري دارند و هنوز خدمات بسيار مفيدي قابل ارائه است كه اين نرمافزارها تا كنون آن را عرضه نكردهاند. از ديگر سو، توقع ناگفته و نانوشتهاي كه ـ تقريباً ـ همه، از سرويسدهندگان وبلاگها داشتند، توجّه جدّي به مديريت محتوا بود، تا مانع از سوءاستفادهي اقليتي بسيار محدود از فضاي آزاد گردش اطلاعات شوند.
طبيعي است كه آزادترين جوامعِ دنيا نيز، قوانين و به اصطلاحِ رايج «خطوط قرمزي» دارند كه همگان براي حفظ نظم اجتماعي بايد بدان پايبند باشند. اين ضوابط به منزلهي چراغ راهنما در معابر شهري است كه عدم توجه و احترام به آن سبب تضييع حقوق اجتماعي ديگران و ايجاد مشكل براي همه ميشود.
در پارسيبلاگ، سعي بر آن بوده است تا با ايجاد محيطي سالم، صميمي و سرشار از محبت، خلوص و صفا، استعدادهاي جوانان پاك اين سرزمين آسماني رشد يابد و تلاش شده است تا پارسيبلاگ بستري باشد براي برقراري تعاملات فكري و فرهنگي.
ما براي فكر و انديشهاي كه به وسيله جوانان نويسنده توليد ميشود، ارزش و منزلتي والا قائليم، هرچند اين افكار تطابق كامل با ديدگاههاي رسمي نداشته باشد. ما پرسشگري و طلب را بزرگترين سرمايه يك انسان براي پيشرفت در ابعاد مختلف حيات بشري ميدانيم.
گرافيست، XHTML